• Welcome to TavoRankose.org - katalikiškas diskusijų forumas. Please login or sign up.

lapkričio 23, 2024, 10:36:05

Naujienos:

Kokie šaunūs yra ištikimi VIEŠPATIES žmonės!
Būti su jais man didžiausias malonumas. Ps 15 (16) - 3

Kas yra šventumas?

Pradėjo kukulis, gruodžio 23, 2014, 12:21:17

0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

Kaštonas

Žinoma, kad gali atsakyti
pvz. Aš nežinau ką reiškia būtent  tavo visomis jėgomis.

Sudirbk.

Silvija

Nenoriu :) man patinka kalbėtis paprastai, o ne kovojant. Juk mes ne priešai?

Ačiū, kad pabendravom ir labanakt  :off-to-bed:

Sigitas

Visada manau, jog esu arčiau Dievo, iš karto po išpažinties ir Mišiose priėmęs Komuniją.

Va šį sekmadienio (01-31) ankstyvą rytą labai bjauriai susipykau su vienu savo bendruomenės nariu, broliumi Kristuje Jėzuje ir netgi tris kart jam pasakiau, jog jis eitų š. . Tada jaučiausi labai stipriai jo apgautas, pavestas ir sudirbtas. Taip supykau, jog buvau gatavas trenktis į ką nors vairuodamas autobusiuką į Kauno "Atsinaujinimo dieną". Bet kelyje, ačiū Dievui, šalia buvo sesė Kristuje Jėzuje irgi iš bendruomenės, kuri užvedė maldą ir pyktis dingo, liko tik itin nemalonus jausmas krūtinėje ir širdy tarsi šlykščiai prikakota (atsiprašau už išsireiškimą). Vėliau, atvažiavę į Kauną, susitikome su tuo broliu ir, nutaikęs progą, jo atsiprašiau bei paprašiau atleidimo. Jis taip pat atsiprašė ir atleido man. Dar vėliau nuėjau pas kunigą išpažinties, nors prieš savaitę buvau pas savo parapijos kunigą išpažinties. Po to ramia širdimi ir kūnu galėjau pilnai dalyvauti šventosiose Mišiose, kurios užbaigė "Atsinaujinimo dieną" Kaune. Kelias atgal buvo žymiai smagesnis ir ramesnis, nors už lango buvo tamsu ir vietomis netgi snigo, lijo, krito šlapdriba...

Žinoma, širdy liko tas nemalonus prisiminimas, kažkokia tais širdgėla, nuoskauda gal. Jau nebepasitikėsiu juo taip, kaip iki tol. O ir kitais žmonėmis irgi. Tos šlykščios nuosėdos nėra lengvai išgrandomos, nelengva, ne kaip kokią skalbimo mašiną ar virdulį... tačiau tos nemalonios ekstremalios situacijos parodo, jog nėra taip gražu, kaip kad norėtum arba demonstruoji kitiems. To senosios gyvatės brudo daug esama manyje, deja. Ir Dievas tai žino.

Susivaldymas - Šventosios Dvasios dovanos vaisius. Deja, dar neužmegztas manyje.  :ashamed:

Kaštonas

Ačiū už nuoširdų pasidalijimą Sigitai.

"O ir kitais žmonėmis irgi. "
Ar nori apie tai kalbėti?