• Welcome to TavoRankose.org - katalikiškas diskusijų forumas. Please login or sign up.

gruodžio 04, 2024, 22:39:00

Naujienos:

Kokie šaunūs yra ištikimi VIEŠPATIES žmonės!
Būti su jais man didžiausias malonumas. Ps 15 (16) - 3

offtopics

Pradėjo Varlė keliauninkė, lapkričio 28, 2015, 05:54:11

0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

Varlė keliauninkė

Kaštonas

Taip man blogą kai vietoje "nesuprantu", "nežinau", padėkite man suprasti ir tt
girdžiu štai tokius pasakymus "Nes kas liecia pacia mirti - mes gyvieji visi akli."
Mąstyk prieš rašydama ką šneki.

Varlė keliauninkė

Куда уж нам убогим..

Kaštonas

Ne iki manęs, o iki savęs.
(visus Bažnyčios tėvus, vyskupus, kunigus ......., vėjams paleidai)

Kaštonas

"Ir kaip taisyklė Jėzus pliekė fariziejus, o ne paprastus klystančius žmones."
Tai ko nori iš manęs?

Kaštonas

"Dėl Bažnyčios tėvų, vyskupų ir kunigų paleidimo vėjais - siūlyčiau atsargiau, nes kaskart per Mišias girdžiu jų lūpomis apie antrąjį Kristaus atėjimą. Apie jau ir dar ne."

Lk:6:39   Jis pasakė jiems palyginimą: ,,Ar gali aklas vesti aklą? Argi ne abu įkris į duobę?!

"Isivaizduok kad kalbi apie mirti akliesiems. Ka visgi pasakytum? Nes kas liecia pacia mirti - mes gyvieji visi akli."

Silvija

Kad liautumeis šitame forume vykdęs tai, kas tau nepavesta. Tiksliau buvęs Dievo vietoj. Nes tiek tavo sarkazmas, tiek tokio tipo pasakymai:

Citata iš: Kaštonas  lapkričio 28, 2015, 06:03:00
Taip man blogą kai vietoje "nesuprantu", "nežinau", padėkite man suprasti ir tt
girdžiu štai tokius pasakymus "Nes kas liecia pacia mirti - mes gyvieji visi akli."
Mąstyk prieš rašydama ką šneki.

rodo, kad jautiesi labai aukštai esantis.

Silvija

Kaštonas

"Kad liautumeis šitame forume vykdęs tai, kas tau nepavesta."
ok

Varlė keliauninkė

Šita "šventine" proga prisiminiau Joakimo Paro pasakojimą.
Vienas labai išsilavinęs vyskupas, susižavėjęsvienuoliniu gyvenimu, nusprendė tapti vienuoliu Atono kalne. Bet vyresnysis jo nenorėjo išleisti. Galų gale po kelių metų atkaklaus prašymo leido. Vyskupas nukeliavo į Atoną ir pasiprašė vieno igumeno priimamas. Priėmimo pas tą igumeną laukė daugybė maldininkų - įeidavo ir išeidavo, o vyskupas pralaukęs visą dieną nieko nepešė. Taip tęsėsi 3 dienas, kol igumenas teikėsi jį priimti. Jų pokalbis baigėsi tuo, kad vyskupas tapo vienuoliu, bet turėjo pasižadėti, jog 10 metų netars nė žodžio, išskyrus kai pats igumenas norės kalbėtis. Vyskupas sutiko. Pirmus 3 metus jam buvo be galo sunku, nes ateidavo žmonės pokalbiams su vyresniuoju ir kalbėdavo tokias teologiškas nesąmones, kad mūsų vyskups su trim aukštaisiais viduje šaukte šaukdavo - netiesa! taip nebūna! tai erezija! klaida... ir t.t. Bet turėdavo tylėti.
Po dešimties metų jis jau nebekreidavo dėmesio, ką šneka žmonės
:)

Todėl būtinai pasakysiu moralą Kaštonui:
baik graužt savo morką!

vida

Neskanu pasidarė, paskaičius diskusiją. Kaštone, tu , manau, džentelmenas esi ? Dažnai pagalvoju koks tu realiame gyvenime. Tikiu, kad labai nuostabus žmogus, aktyvus, neabejingas.
Monologas su savimi nekokį vaizdelį sudaro. Nesulaukus atsakymo pili laviną savo atsakymų.
Šiuo atveju mergaitės išlaiko santūrumą , ramybę. Gal ir tu nurimk?

kukulis

Čia surinkti pranešimai iš dviejų temų. Rikiuojasi pagal datas. Logiškumas gali dingti .. bet ir prieš atskyrimą tie pranešimai logiškumo mažai turėjo, ir todėl buvo atskirti ... taip kad, didelio praradimo, tikiuosi, neįvyko :D