• Welcome to TavoRankose.org - katalikiškas diskusijų forumas. Please login or sign up.

gruodžio 22, 2024, 07:11:38

Naujienos:

Kokie šaunūs yra ištikimi VIEŠPATIES žmonės!
Būti su jais man didžiausias malonumas. Ps 15 (16) - 3

Idėja "įsivaikinti" žmogų ir už jį melstis sutartą laiką

Pradėjo Augucka, gegužės 20, 2014, 10:46:53

0 Nariai ir 2 Svečiai peržiūrinėja šią temą.

Silvija

Ir aš norėjau to paties paklaust tavęs ;)

Bandysim pasidalint po atitinkama tema.

Pilgrim

Matyt daugiau prisijungiančių nebus ???  :(
Pradedame pirmadienį, tai dar keletas valandų pasiryžimui yra

Pilgrim

Užtarimo maldos idėja tame, kad visa bendruomenė užtaria pas Viešpatį savo narius. Jei pamenate A. Diuma romaną "Trys muškietininkai" tai jų devizas buvo - vienas už visus, visi už vieną. Panašiai yra ir užtarimo maldoje ... Visi už vieną, vienas už visus. Mūsų atveju organizuosim šiek tiek kitaip  ;)
Pradžia rugsėjo 15 d. (pirmadienis)
Pabaiga spalio 31 (penktadienis)
Visi meldžiamės ir kartu kviečiam prisijungti švč. Mergelę Mariją:

pirmadieniais už Augustą ir Arabelę
antradieniais už Silviją ir Tomą
trečiadieniais už Ritą ir Jazminą
ketvirtadieniais už Keliauninkę ir Pilgrim
penktadieniais už Pijų
šeštadieniai ir sekmadieniai lieka asmeninėms ir kitoms intencijoms

Šią pirmąją maldos savaitę norisi palydėti pranašo Izaijo lūpomis paskelbtais žodžiais
"mano yra sostas ir savo garbės niekam kitam neatiduosiu".

Silvija

Silvija

Silvija

Silvija

Šiandien - už Pijų.

Ir už Tomą, linkint jam laimingo skrydžio  [-O<

vida

arabele

buvau be ryšio pavėlavau visą savaitę prisijungsiu nuo rytojaus :ashamed:

ritajuo

:bible: kas vakarą  [-O<... o kad "nenusimuščiau" už ką kurią dieną, pasidariau sąrašiuką ir įsidėjau į akinių dėklą ...
visai čia smagiai gaunasi :) sudie... Te Dievo meilė jus lydi kasdien...

Silvija

Labai gera žinot, kad esate kartu ir liuks patarimas, Rita :thumbup:

Esu girdėjus pasakojimą apie vieną vienuolį, kuris turėjo tiek daug žmonių užtarti, kad jo malda būdavusi paties sąrašo perskaitymas :)

Šiandien už Pijų  [-O<

vida

Sveiki, važiuodama į darbą ( šiandien ėjau pėstute) sukalbu už visus forumiečius Dievo gailestingumo vainikėlį. Išvardinu visus .

Varlė keliauninkė

Jei taip galima, be Auguckos sutikimo - penktadieniais už pijų ir už Augucką su pievalaukogėlių :)

Pilgrim

Graži idėja  :thumbup:. Patyrę dvasios tėvai ir sielovadininkai pataria atkreipti dėmesį į tokius dalykus.
* turi būti sutikimas ar prašymas tų žmonių už kuriuos norima melstis
* turi būti visų grupės narių sutikimas melstis už tuos žmones
* visi besimeldžiantieji turi paklusti bendroms taisyklėms, mūsų atveju įsipareigoti, kad būtų meldžiamasi ne tik už juos, bet ir jie melstųsi už kitus
Na ir praktiškai rekomenduočiau jiems skirti atskirą atskirą dieną - šeštadienį

P.S. kilo tokia mintis - kažkada turėjome dvasinę kelionę prieš Velykas, tą patį pakartoti prieš Kalėdas.

Augucka

Citata iš: Varlė keliauninkė  spalio 16, 2014, 16:11:01
Jei taip galima, be Auguckos sutikimo - penktadieniais už pijų ir už Augucką su pievalaukogėlių :)

Labai ačiū už jūsų gerus ketinimus. Norėjau pasakyti, kad nereikia, bet poto pamanysite, kad esu labai išpuikus, todėl elkitės, kaip jums širdis pataria.

arabele

Atėjau prisipažint kaip per išpažinti buvau nepažangi ir vis rečiau besimelsdavau už jus  :ashamed:
Paskutiniu metu visai pabėgau nuo tvarkingos ir pareigingos maldos. Malda pasidarė tokia padrika kaip ir mano gyvenimas...Nesiskundžiu visai patinka man tai ką darau veiklos per akis nelabai ką ir spėju. tik gailiuois kad paslydau ir neįvykdžiau įsipareigojimų. Dar kartą atsiprašau visų kurie meldėsi už mane, o aš to nedariau tikrai nors ir neprisijungiu, bet jaučiu jūsų maldos galią. Telaimina jus Dievas už jūsų gerus darbus ir maldas

Pilgrim

Ačiū visiems dalyvavusiems, indėlis ar didesnis ar mažesnis vis tiek buvo, o sunkumų ir paklydimų ar nuklydimų  :) turėjom visi, tačiau svarbiausia, kad kartais tikrai turėdavome savo mintyse vieni kitus.

Augustas

Aš turiu idėją. Kadangi Adventas ne už kalnų, gal pakartokim užtarimo maldos ratelį Advento laiku.  :-\ Registruotis pradėtumėm po savaitės, t.y. lapkričio 10d. Turėtumėm daugiau laiko apsispręsti, susiplanuoti laiką maldai. Ką apie tai galvojate?

Silvija

Augustai, tavo dalyvavimas forume tapo toks savotiškas, net nežinau kaip čia pasakyti... :) seniau tiek daug kalbėdavomės, diskutavome, o dabar dalyvauji praktiškai tik maldoje :-\ Kas pasikeitė tavo gyvenime, jei ne paslaptis?

Ir, žinoma, labai ačiū tau už tokią ištikimybę, tai įkvepia ir pritariu maldos ratukui Advento metu.

Augucka

Augustai, as uz  :thumbup:
Nors paskutiniu metu siek tiek turejau ivairiu dvasiniu sunkumu su tuo, bet sugriztu i vezes su Dievo pagalba. Visgi, be maldos - kaip be ranku. Vienai sunku kovoti