• Welcome to TavoRankose.org - katalikiškas diskusijų forumas. Please login or sign up.

gruodžio 22, 2024, 11:56:47

Naujienos:

Kokie šaunūs yra ištikimi VIEŠPATIES žmonės!
Būti su jais man didžiausias malonumas. Ps 15 (16) - 3

Idėja "įsivaikinti" žmogų ir už jį melstis sutartą laiką

Pradėjo Augucka, gegužės 20, 2014, 10:46:53

0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

Jazminas

Ratukas geriau, jei negalime gyvai susitikti ir išsitraukti lapelių su vardais.

O kad gauname tą patį "įvaikį" irgi nėra blogai. Aš asmeniškai tai priėmiau kaip Dievo valią ir privilegiją, kad būtent tą asmenį ir toliau lydėsiu malda.  [-O<

Tačiau, galbūt, galima susikeist vietomis ratuke. Pvz. arabelė, Augucka, Jazminas, Pilgrim ...  :)

Diak. Tomas M.

Ar tik vėl nesugrįžtam prie "mėgstamų" ar norimų žmonių temos? ;D

Jazminas

Idėja kad kažkas ištrauktų lapelius su vardais man nelabai prie širdies :ashamed:

Ką konkrečiai turi galvoje, Tomai?

Augucka

Jūs teisūs, atsiprašau, jei tai nuskambėjo diskriminuojančiai  :ashamed:. Aš Arabelę labai mėgstu ir labai myliu, tik norėjau paįvairinti situaciją. Aš už ją galiu melstis visą gyvenimą, jei tik to reikės  [-O< vienaip ar kitaip meldžiuosi už visus forumiečius, bet už įvaikį kažkaip gaunasi vistiek ypatingiau  :happy:

Augucka

Ko jūs taip purtotės tų lapukų traukimo? Jau vien toks įtarus bijojimas rodo, kad pritariate visokiems prietarams  ::) Nereikia bijoti, nes baimė ne nuo Dievo.

Galima ratuką sukti į kitą pusę, prieš laikrodžio rodyklę  ;)

Silvija

Pilgrim, tark lemiamą žodį, nes man reiks pranešti telefonu arabelei, už ką ji.

Pilgrim

Gerbiamieji, mes dar tik sudarinėjame sąrašą  :) ir kartu išsakykit mintis apie lapukus, ratukus, gal dar monetas ir palaukim vakaro  ;)

Jazminas

Citata iš: Augucka  birželio 30, 2014, 03:25:53
Ko jūs taip purtotės tų lapukų traukimo?

Jei teisingai supratau, klausimas man? Ne prietaruose ar kažkokiam bijojime esmė. Tiesiog neturime galimybės susitikti gyvai to padaryti  ;)

Papildžiau žinutę:
Turbūt esu labai konservatyvi, kad esu linkusi laikytis maldos grupėse ir bendruomenėse naudojamų būdų  :ashamed:

Augucka

Man pasirodė, kad prietaringai bijoma to daryti ir ne tik iš jūsų, bet čia mes ir anksčiau diskutavome panašiai apie tuos lapukų traukimus.
Su Dievu žengiant koja kojon, nieko bijoti nereikia.

Jazminai, jūs teisi. Lapukus būtų geriau gyvai traukti  [-O<

Jazminas

O kad kalbamės apie tai, manau, yra labai gerai. Puiki proga ir man dar kartą peržvelgti savo nuostatas ir įsitikinimus.

Ačiū, Augucka! :)

Jazminas

Diak. Tomas M.

Tuomet darom per:

https://www.random.org/lists/

Nukopijuoji sąrašą žmonių (vienoje eilutėje - vienas žmogus), paspaudi mygtuką ir sudėlioja sąrašą atsitiktiniu būdu ;)

Pilgrim

Jer 14, 9
Kodėl esi lyg staigmenos pritrenktas žmogus,
tarsi galiūnas, negalintis išgelbėti?
Juk tu esi tarp mūsų, VIEŠPATIE,
tavuoju vardu mes vadinami:
neapleisk mūsų!

Dievas yra staigmenų Viešpats. Tokia fiks idėja  :-\ dėkokime Dievui už staigmenas, kurias dalina mums, mūsų artimiesiems, mūsų "įvaikintiesiems"  ;) Garbinkime ir šlovinkime Viešpatį už tuos siurprizus ir melskime vieni kitiems staigmenų  :) Viešpaties staigmenų ... verčiančių iš koto staigmenų ...  :o tačiau kartu melskime, kad Jėzus neapleistų mūsų staigmenose, kai išvirsime iš koto.

Palydėkime maldoje ir staigmenose vieni kitus nuo liepos 1 d. iki rugpjūčio 15 d. ir Švenčiausios Mergelės Marijos Ėmimo į Dangų iškilmėse kartu Dangiškąja Motina nusišypsokime Jėzui už staigmenas, bet kartu ir už vienas kito staigmenas ... o kaip galėsime galėsime šypsotis jei būsime nepasidalinę  :-\ vieni su kitais.

Augucka, Arabelė, Jazminas, Pilgrim, Augustas, Sigitas, Silvija, Tomas, Keliauninkė
Įdomu  :-\
1. Augucka, 2. Arabelė, 3. Jazminas, 4. Pilgrim, 5. Augustas, 6. Sigitas, 7. Silvija, 8. Tomas, 9. Keliauninkė
Prasideda lapelių maišymas  :celebrate:
1. Augucka, 2. Arabelė, 3. Jazminas
4. Pilgrim, 5. Augustas, 6. Sigitas
7. Silvija, 8. Tomas, 9. Keliauninkė
Ir baigiasi  :D
1. Augucka, 4. Pilgrim, 7. Silvija
2. Arabelė, 5. Augustas, 8. Tomas
3. Jazminas, 6. Sigitas, 9. Keliauninkė
Anea ... turim  :hug:
Augucka už Pilgrim už  Silvija už Augucka
Arabelė už  Augustas už  Tomas už Arabelė
Jazminas už Sigitas už  Keliauninkė už Jazminas

Tai nepamirškim
[-o< Dievas yra staigmenų Viešpats  [-O<

P. S. laisvalaikio skaitiniams
God of Surprises (Revised and Updated edition)

P. S. S. prasideda  :D
ups Tomai  :) kaip darom  ;) kol rašiau nemačiau, kad parašei pats pirmiau idėją
nes paskui gausis mišrainė, vinegretas ar das kas nors  :swoon: pamesim galvas

Silvija

Augucka

Citata iš: Jazminas  birželio 30, 2014, 03:39:08

Turbūt esu labai konservatyvi, kad esu linkusi laikytis maldos grupėse ir bendruomenėse naudojamų būdų  :ashamed:

Jazminai, kokie tie bendruomenėse naudojami būdai, gal galite pasidalinti?

Jazminas

Parašysiu jums žinutę, miela sese ;) :)
(Tik, greičiausiai, ne šią savaitę.)

Telaimina jus Dievas!
[-O<

Sigitas

Prašau mane išbraukti iš šio sąrašo. Nerandu laiko prisėst prie kompo.  :ashamed: Gėda, negaliu kartu su jumis paspėti. Atsiprašau.  :ashamed:
Meldžiuos už visus šio forumo narius. Myliu jus. Labai norėjau būti ,,įvaikintas", bet nevalioju palei šį tempą nešt atsakomybės.  :ashamed:
Atleiskite man, apsileidėliui.  ::)
.
.
.
Mylintis jus, brolis Kristuje Jėzuje, Sigis.  :thumbup:

Pilgrim

Situacija padiktavo idėją.

Kol kas melsdavomės vieni už kitus, tokią tarsi sudarę maldos grandinėlę vienas už kitą.
Dabar mintis, savaitę laiko melstis visiems užsirašiusiems maldos akcijoje už vieną žmogų.
Mūsų atveju artimiausią savaitę už PIJŲ
(jis tą savaitę taip pat meldžiasi už save)
Malda taip pat būtų visiems vienoda.
Priklausomai - jei už save tai kalbi pirmuoju asmeniu už save, jei už kitą tada trečiuoju.
Dar kitą savaitę visi jau už kitą grupės narį ir taip kol prasisuksime visi.
Visi turim savų "negalavimų" ir bendra malda už vieni kitus labai reikalinga.

Išlaisvinimo malda (sukurta Tėvo James Mariakumar SVD)

Silvija

Iki Žolinės meldžiuos už paskirtą žmogų (jis gali lig tol ir neatsirasti forume). Už Pijų - taip pat.

Bet, manau, galėsime pasiūlytą tavo metodą pradėti nuo 15 dienos ;)

Augustas

Sutinku su Silvija. Kai daug žmonių atostogauja, keisti atrankos metodą negerai, nes ne visi dalyviai žino, ne visi dalyviai turi galimybę sužinoti apie atrankos metodo pasikeitimą. Todėl geriau palaukti maldos akcijos termino pabaigos ir tada pasiūlyti pakeitimus.

Nuo rugpjūčio 15 dienos bus kas kita. Tada galbūt mūsų maldos akcijos dalyviai prisijungs prie Interneto, kad sužinotų, kas naujo ir už ką melstis.