• Welcome to TavoRankose.org - katalikiškas diskusijų forumas. Please login or sign up.

kovo 15, 2025, 01:50:32

Naujienos:

Kokie šaunūs yra ištikimi VIEŠPATIES žmonės!
Būti su jais man didžiausias malonumas. Ps 15 (16) - 3

Bendruomenės susitikimai rugpjūčio - rugsėjo mėnesiais

Pradėjo Diak. Tomas M., birželio 04, 2014, 00:39:14

0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

Diak. Tomas M.

Net 5 forumiečiai (kai kas su savo šeimomis) susitiko piligrimų eisenoje į Šiluvą – padėkos už laisvę, tremtinių, partizanų ir laisvės kovotojų dienos išvykoje, kuri Kauno arkivyskupijos Piligrimų centro kasmet organizuojama paskutinį vasaros sekmadienį :)

Kelios akimirkos ir nuoroda į daugiau foto.

Diak. Tomas M.

Silvija

Labai reikalingi tokie susitikimai, ne tik "mažiesiems", bet ir "dideliems". Tai - tarsi upeliai subėgantys į upę... Dėkingumo maldas siunčiu už idėjos autorius ir veiksmo organizatorius, kurie buvo labai malonūs ir broliški.

Galėtų tokia tradicija apimti ir visos Lietuvos bažnyčią, o Kaunas būti ta širdim (te vilniečiai nesupyks :)), į kurią sukeliautų visų LT vyskupijų piligrimai :happy:

kukulis

Aha,
man visad po apsilankymo Šiluvoje ir akyse šviesiau ir širdy ramiau būna  :thumbup:

arabele

Giedrė

kukulis

Kas galit, prisijunkit šiandien (2014-09-03 ) 17:30 Kauno Karmelitų bažnyčioje ( gedimino g. - 1 ) į rožinio maldą.
Po šventų mišių, 19 valandą rinksimės parapijos namuose. Tema - krikščionybė ir tautiškumas.

Diak. Tomas M.

Šį trečiadienį vėl bandom susitikti Rožiniui Karmelituose 17:30.

kukulis

romis

Diak. Tomas M.

Greitai prabėgo tas mėnuo Lietuvoje :)

Turėjau garbės su Jumis susipažinti, paspausti ranką, apsikabinti, pažiūrėti į akis, pamatyti Jūsų šiltas šypsenas, kartu Adoruoti mūsų Viešpatį, tyrinėti senovinius bažnyčių užkaborius, pėdinti piligrimų takais, dalyvauti Šv. Mišiose, melstis prie Švč. Mergelės paveikslo Rožinį, valgyti Jūsų rankų paruoštą maistą, pasėdėti prie arbatos puodelio, pasiplaukioti drauge valtyje, gyvai diskutuoti apie įvairiausius dalykus (teko pamiršti net benediktišką tylą :D ) ir kas svarbiausia - dirbti įvairius mažus darbelius vardan Švč. Jėzaus Širdies!

Man ši kelionė buvo tikrų tikriausia dvasinė atgaiva, piligriminė kelionė :)

Ačiū Dievui už Jus visus, Jūsų buvimą ir už Jūsų maldas!

Silvija

Ačiū Dievui, kad laimingai pasiekei namus [-O< ir ačiū tau už tai, kad tiek daug savo atostogų laiko skyrei būtent susitikimams ir mūsų bendriems reikalams.

Norisi išsitraukti vieną gerą mtrpl. Antonijaus iš Surožo tekstą, kurį aš suprantu taip:

o gal mūsų gyvenimuose nieko svarbiau už susitikimus ir nėra?  :-\

Varlė keliauninkė

Būtent, kad svarbiausi susitikimai. Tačiau be išsiskyrimų jų nebūna.
Dievo palaimos tau, Tomai.

vida

Kaune būnu , kai vyksta kokios konferencijos, rekolekcijos,  atsinaujinimo dienos. Būna labai smagu. Prieš važiuojant būtinai pasiskelbsiu, noriu gyvai pasimatyti. Paskutinį kartą  buvau mokyme pas kunigą Valkauską. Jau rašiau, kad visą rugpjūtį buvau Kazachstane , todėl negalėjau prisijungti prie Jūsų. Užpraeitą sekmadienį buvom Šiluvoje. Meldėmės už šeimas. Santuokos įžadų atnaujinimas - jėga. Su mumis buvo šeima , patikėkit kaip buvo gražu. Sveikinom,, jaunavedžius'', džiaugėmės kartu su jais.