• Welcome to TavoRankose.org - katalikiškas diskusijų forumas. Please login or sign up.

balandžio 19, 2025, 14:42:53

Naujienos:

Kokie šaunūs yra ištikimi VIEŠPATIES žmonės!
Būti su jais man didžiausias malonumas. Ps 15 (16) - 3

NAUJOJI AUŠRA MAR­CE­LI­NO IRA­GUI.

Pradėjo Kaštonas, balandžio 23, 2015, 09:44:05

0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

Kaštonas

""Demaskavus" ši vaiduoklį pasaulis pasidaro kitoks - nustojama jam tarnauti ar bent suprantama jog norimi dalykai buvo priimti už esamus. Čia ir žengiama į nepažįstamą ir dar neatrastą pasaulį."

Kiek prisimenu vienas iš šios knygos autoriaus tikslų ir buvo šis. Kokia čia mistika?!

Kas tas aš?! Prie šios knygos pridedam "Kopimas į Karmelio kalną" paskui "Kopimas į tiesą" turėsim šios eilutės abstraktų paaiškinimą "Jei kas nori eiti paskui mane, teišsižada pats savęs,."

Silvija

Ačiū labai, broliukai! :)

Donato norėjau paklausti... ar tu buvai tada Rumšiškių mokykloj susitikime? Nes lygtai iškart po to ir atsiradai mūsų forume? Tik kažkaip sugebėjai išsisukti nuo prisistatymo   :-\ kaip ir S..., oi, Kaštonas  :D

Į mano smalsavimą galima ir nereaguoti, nors būtų įdomu, aišku, bent kiek pažinti pašnekovus :)

Kaštonas

"kaip ir S..., oi, Kaštonas  :D"
Kaštonas niekada nesilankė Rumšiškių mokyklose Silvija.

Silvija

Turėjau omeny:

Citata iš: Silvija  gegužės 15, 2015, 15:40:30
Donato norėjau paklausti... ar tu buvai tada Rumšiškių mokykloj susitikime? Nes lygtai iškart po to ir atsiradai mūsų forume? Tik kažkaip sugebėjai išsisukti nuo prisistatymo   :-\ kaip ir S..., oi, Kaštonas

Donatas

Silvija, susitikime nebuvau, tačiau iš jo sužinojau apie šį forumą. Dėl prisistatymo nebuvimo atleiskite.

Silvija

Ačiū, Donatai, už atsakymą ir už tavo tokią inteligentišką laikyseną mūsų forume, kuri jau savaime labai daug pasako apie žmogų :)

Silvija

O tau, Kaštone, noriu padėkoti už šią temą ir atsiprašyti už šiurkščius žodžius. Kaip dažnai būna, nieko nenutinka šiaip, taip ir šiuo atveju. Gal kartais turi tą knygą? Pasiskolinčiau :)

MR laidoje kun. K. Rugevičius pristatydamas knygą ir autorių, atsako į daugelį klausimų:

http://www.marijosradijas.lt/component/mplayer/mp3_player.html?Itemid=23612

Kaštonas

Turiu. Ir šiandien kaip ir į Kaišiadorys planavau važiuoti.

Silvija

O kada būtum?

Gal tave domintų P. Kreeft "Grįžti prie dorybių"? Pasikeistume.

Kaštonas

Esu davęs sau laiko pailsėti nuo knygų. :)

8 68367682

Prisiminus ko mainais paprašyti.
Buvo tema apie nes Age, tai Tomas įrašė šią knygą į sąrašą. Gal galima būtų ištrinti tą įrašą?

Silvija

Tai kad... jis tik davė nuorodą į šią diskusiją, o ši diskusija baigsis kaip baigsis :) Yra gerai, kai krikščionys budrūs ir nelengvai leidžiasi pagaunami įvairiais masalais ir blizgėmis :), tad mokomės atskirti, kas yra kas.

Be to, tai Tomo įrašas, tegul jis ir sprendžia, o tu sugalvok ką nors kita mainams, kol važiuoji į Kaišiadoris :)

Diak. Tomas M.

Kaip supratau iš diskusijos, nori nenori, bet knyga turi new age prieskonį, tad nuoroda yra galiojanti.

Kukuli, dėl Biblijos skaitymo privačiai uždraudimą aš jau rašiau šiame forume kažkur, paieškok temose apie Šv. Raštą, Bibliją. Taip buvo padaryta, nes žmonės patys skaitydavo ir suprasdavo "pagal save", dėl ko kildavo begalę sektų.

Kaštonas

Galim paklausti Donato, ką jis vadina neW Age Prieskonių?! Su Augustui atrodo Išsiaiškinom?!

Taip Silvija, turime būti budrūs. Ypač savo sakomiems žodžiams.

Donatas

Juk sakoma dėl skonio nesiginčijama, ar dabar teks dar ir dėl  prieskonio aiškintis ?   :no-no:
Na pavyzdžiui žodis "energija" vartojimas tokiems dalykams kurie nėra matuojami kilovatvalandėmis ar džiauliais. 

Pilgrim

Įdomu ką tėvas Marcelinas pats atsakytų į šiuos komentarus  :-\

Silvija

Citata iš: Kaštonas  gegužės 16, 2015, 12:47:50
Taip Silvija, turime būti budrūs. Ypač savo sakomiems žodžiams.

Ką turi minty? Kuriems?

Toje MR laidoje vedėjas užduoda lygiai tą patį klausimą - ar ši knyga nenuves "į šoną". Aš dabar pabūsiu bandomu triušiu :)

Kaštonas

Silvija, turėjau galvoje aplamai tai sakydamas.

Donatai. Įvedus į paiešką Biblijoje žodį galia išmetė maždaug 100 rezultatų.

Jo Piligrim, ir aš apie tai galvojau.  ;D  į 

"Kukuli, dėl Biblijos skaitymo privačiai uždraudimą aš jau rašiau šiame forume kažkur, paieškok temose apie Šv. Raštą, Bibliją. Taip buvo padaryta, nes žmonės patys skaitydavo ir suprasdavo "pagal save", dėl ko kildavo begalę sektų."

Tai Tomai vadinasi loginė klaida. (Apeliavimas į tikimybę) moksliškai.

Piktasis taip pat nenori, kad žmonės skaitytu Šventajį Raštą.

Kiti gi jausdami "grėsmes" pritraukia kreivų argumentų teisinti elgesį. Tai apie tai ši knyga.

Ps GTI turėtu būti 7 DVD diskai su Domergue rekoleksijų vaizdo įrašu. Jame nagrinėjama New age ir angelogija.
http://www.bernardinai.lt/straipsnis/2011-05-04-kun-b-domergue-teologines-rekolekcijos-apie-dieva-visatos-kureja-tiltagaliuose/62254

5/ Lyginamoji angelologija
Asirų-babiloniečių tradicija
Rytų tradicija
New Age ir Princeton'o gnozė
Angelai šiuolaikinėje literatūroje, filmuose, klipuose ir t.t.

Silvija

Atsimeni apie kietą maistą ir pieną? Tu juk neduotum kūdikiui dešros?  :) Bažnyčia - mūsų Motina, Ji sprendžia kuriems savo vaikams ką paduoti valgyt.

Pilgrim

Kaštonai,
tėvą Marceliną kartais galima sutikti ir Lietuvoje o taip pat yra žmonių kurie su juo bendrauja.

Kaštonas

Citata iš: Silvija  gegužės 16, 2015, 16:10:21
Atsimeni apie kietą maistą ir pieną? Tu juk neduotum kūdikiui dešros?  :)

Taip Silvija. Būtent todėl.
Kai rasi mane užstojant savo įvaizdžiu Dievą, sudrausmink mane.