• Welcome to TavoRankose.org - katalikiškas diskusijų forumas. Please login or sign up.

kovo 15, 2025, 00:39:00

Naujienos:

Kokie šaunūs yra ištikimi VIEŠPATIES žmonės!
Būti su jais man didžiausias malonumas. Ps 15 (16) - 3

Katalikų pažintys

Pradėjo Emilija, gegužės 20, 2013, 08:57:09

0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

Emilija

Internetinėje erdvėje yra daugybė pažinčių svetainių, bet neužtikau svetainės, kurioje būtu galimybė pabendrauti katalikų tikėjimą išpažįstantiems žmonėms.

Būtu malonu turėti erdvę, kurioje būtu galima susipažinti ir pabendrauti su žmonėmis, kuriems svarbios katalikiškos vertybės.

Laukiu jūsų pasiūlymų bei atsiliepimų ar jus tai sudomintu.

Papildymas: nuoroda į tik forumo nariams prieinamą skiltį: Katalikų pažinčių skyrelis.

Silvija

Emilija, bet juk šitas forumas ir yra ta erdvė :)

Galime pažindintis šitoje temoje, o galim ir čia (pageidautina): http://tavorankose.org/forumas/index.php/topic,25.0.html, palikdami ne tik savo atvaizdą, bet ir kontaktus.

Mano supratimu, geriausia žmogų pažinsi internete būtent išgirdęs jo mintis ir tik per tam tikrą laiką, ką mes čia jau metai laiko ir darome ;) Jokios anketos to nepakeis.

Emilija

Taip zinoma, bet kaip manai kodel siame forume nedaug zmoniu bendauja?

Augucka

Gaila, bet praktikuojančių katalikų nėra labai daug šiais laikais, ypač Lietuvoje. Iš mano pažįstamų rato, nėra nei vieno, žinoma, neskaitant mūsų choro narių, bet ir tie ne lietuviai. Žmonės nutolę nuo katalikybės, protestantai didžiąją dalį persiviliojo pas save.   :(

Silvija

Kątik grįžau iš susirinkimo mūsų parapijos klebonijoje ir tikrai praktikuojančių pas mus yra nemažai, dauguma jų žino ir apie 'TavoRankose' svetainę, bet patys prisijungti tiesiog fiziškai neturi galimybių, nes valandų paroj neužtenka.

Aš manau, kad internetiniuose forumuose dalyvauja tie tikintys, kurių pagrindinis darbas kažkaip susijęs su kompiuteriu arba mamos, auginančios vaikus ir randančios valandėlę, kol jie miega :), dar galbūt vienas kitas, kuriam Dievo reikalai ne vistiek...

Įtariu, kad mūsų forumas yra vienas gyvybingiausių Lietuvoj, nes net tokiuose puslapiuose kaip joanitų niekas nevyksta  :-\

Diak. Tomas M.

Emilija, gera idėja ;)

Turiu prisipažinti, kad aš iš pat pradžių galvojau apie tai, bet pamaniau, kad reikia leisti įsivažiuoti forumui, nes kitu atveju būtų tik keli skelbimai, kas labai jau liūdnai atrodytų. Kitas dalykas - tikriausiai tą skiltį reikėtų daryti privačią, kad tik forumo nariai matytų, nes vis tiek, nesinori kad per daug asmeninės info sklandytų be priežiūros.

Bet mano darbas - atsižvelgti į pasiūlymus  :thumbup:

Silvija pasiūlė tai daryti per mūsų prisistatymo temą, bet dabar permąsčiau, kad ten ne visi gali ieškoti pažinčių, tai po to galime ir komiškų, ir nelabai komiškų situacijų apturėti  ;D

Pervadinu šią temą ir ji bus nuoroda į tik forumo nariams prieinamą skiltį: Katalikų pažinčių skyrelis

Belieka laukti žmonių žinučių :D

ritajuo

ir aš pritariu -  :thumbup: idėja gera

Emilija

Manau, kad kaip rašėte reikalingas toks forumas, bet kaip pastebejau reikėtu apie šį tinklapį bei tokį skirelį plačiau paskleisti informaciją. Nesinori manyti, kad katalikų tikėjimą išpažystančių žmonių yra mažai. Manau jų yra daug tik jie nežino apie tokia galimybę.
Nesu vadybininkė ir nežinau kokie tinkamiausi ir geriausi būdai platinti informaciją.
Tai pabandykime įvairius varijantus gal kuris nors varijantas padės pasiekti žmones ir jie prisijungs prie mūsų.
O ką jūs manote?

Diak. Tomas M.

Mes vienąkart siuntėme elektroninį naujienlaiškį, tai gal dabar bus proga antram, bet reikės palaukti, nes aš nebespėju visko...

Jazminas

Citata iš: Tomas M.  gegužės 21, 2013, 02:44:14
Emilija, gera idėja ;)

Kitas dalykas - tikriausiai tą skiltį reikėtų daryti privačią, kad tik forumo nariai matytų, nes vis tiek, nesinori kad per daug asmeninės info sklandytų be priežiūros.

Pervadinu šią temą ir ji bus nuoroda į tik forumo nariams prieinamą skiltį: Katalikų pažinčių skyrelis

Pritariu dėl privatumo ;)