• Welcome to TavoRankose.org - katalikiškas diskusijų forumas. Please login or sign up.

kovo 14, 2025, 21:35:06

Naujienos:

Kokie šaunūs yra ištikimi VIEŠPATIES žmonės!
Būti su jais man didžiausias malonumas. Ps 15 (16) - 3

Pirmasis mūsų bendruomenės susitikimas

Pradėjo Silvija, lapkričio 18, 2013, 10:30:26

0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

Silvija

Kol dar labai neatšalo ir neužpustė visų kelių, planuojame TavoRankose bendruomenėlės susirinkimą!  :celebrate: Mano duomenimis, tinkamiausias būtų pirmadienis, rinktumėmės 17.00 val. į Šventas Mišias Kauno jėzuitų bažnyčioje, po to - pratęsimas prie arbatos puodelio :).

Silvija

Kas planuotumėt dalyvaut - registruokimės (galima teikti ir kitus pasiūlymus):

1. Silvija :)

Jazminas

Labai sveikintinas dalykas susitikti, aš už  :thumbup:

Silvija

Susirišau su Ja...:), tai ji dar nežino savo darbo grafiko į priekį. Bandom kažkaip tartis, labai norėtųsi, kad visi galėtų.

Kauniečiai tai be kalbų ;), tik Giedre, kaip tu? Tau  gruodžio 2-ą svarbi diena :-\, tai gal tą dieną vakare, viskam pasibaigus?

Kaip Vilnius? Kaip Mažeikiai? O gal kas nors parvyksta ir iš toliau?

Varlė keliauninkė

Silvija

Oi tu! :D

Gal gali su Giedre susirišt? Ko tai seniai ją matėme :-\

Varlė keliauninkė

Pabandysiu parasyti jai i pasta.
Gal gi pasirodys ir ji - kartu patylesim..:-)

Silvija

Na gerai jau gerai, maloniai prašom pasisakyti kauniečius ;)

Diak. Tomas M.

Iš ankstesnių pokalbių supratau, kad sausainiais vaišins Pilgrim ;) ;D

Pilgrim

Kur, kas, ką  :swoon: atrodo kažką praleidau  :(
:-\ manau derybų klausimas  :-\
bet gal sutarsim  ;)

arabele

Būtų labai smagu bet Mažeikiai per toli, be to man pirmadienis darbo diena. Jei tradicija nenutrūks prisijungsiu vasarą kai turėsiu daug laisvo laiko

Pilgrim

Mažeikiuose prie Eifelio bokšto ...  ;)
:) visai gerai būtų ir bažnyčia tokia didelė ...
paskui ekskursija į naf ... oi ledų fabriką  :celebrate:

Giedrė

Sveikučiai,

labai palaikau susitikimo idėją, tik reikėtų vietelės, kur nebūtų daug laiptų. Jėzuitai - gera vieta, tik reikia labai gerai apsirengti - ten gana šalta. Po to galima išgerti puodelį karšto šokolado netoliese kavinukėje, jei būtų norinčių.  Gruodžio 2 d. man labai įtempta, bet jeigu į vakarines gal ir ištaikyčiau kaip nors ... O kaip jums gruodžio 8 sekmadienis?

Nors šiaip susitikimams siūlyčiau penktadienį ar šeštadienį , nes lengviau būtų ištrūkti, o ne kauniečiams ir atvažiuoti turbūt lengviau.  Pasitarkite drauge kaip tą logistiką visiems suderinti.

O šiaip ateityje smagu būtų ir Mažeikiuose, ir dar kur, kai tik oras atšils. Aš visada už susitikimus.  :thumbup:

Silvija

Laukiame kitų nuomonių.

Brūkštelkit visi - ir tie, kurie dar mąstote, ir tie, kurie negalės, ir net tie, kurie galbūt tik vieną kitą  komentarą per metus esate parašę, tikrai lauksime visų! :D

Bet orientuojamės į artimiausią galimą datą (ji tinka trims asmenims) - gruodžio 2-ąją (pirmadienis), 17 val. vakaro. Viską spėsim, pamatysit, net ir į paskutinį autobusą/traukinį ;). (Giedrės pasiūlyta gruodžio 8-a man netinka, būsiu rekolekcijose). Susitikimus ilgesniam, galbūt su nakvyne, geriau atidėkim vasarai, o čia bus tik toks apsiuostymas O:-)

Giedrė

Na tai bandysiu taikytis gruodžio 2 d. 17 val. Jėzuituose. Dėl visa ko įmetu adresą ne kauniečiams: Rotušės a. 8, LT-44280 Kaunas

arabele

Eifilio bokštas ir bažnyčia jūsų laukia visada, tik va su ledų fabriku ne kas net vietinių nebepriima kai valdžia pasikeitė, galėsiu tik naftos bokštus naktį parodyt anie gražiai šviečia.
O šiaip būtų smagu susimatyt bet reiks palaukt  kitų susitikimų nes paprastą dieną man niekaip nepavyktų asikast iki Kauno tuo labiau kad dirbu iki šešių vakaro.

Silvija

Gal tapo aiškesnė situacija dėl mūsų numatomo susitikimo gruodžio 2-ą d.? Primenu, kad renkamės 17 val. Kauno Šv. Pranciškaus Ksavero (jėzuitų) bažnyčioje, Rotušės a. 8.

Šiuo metu dalyvauti pasiryžę - Pilgrim, homo viator, Giedrė ir Silvija. Turime dar savaitėlę apsisprendimams ir, jei ką, būtinai praneškite apie jūsų dalyvavimą ;)

sparnai

Labai gaila, bet 17ta valanda as niekaip nespesiu. O ir jei teisingai pamenu su po darbo uzsiregistravusi pas odontologa :( Gal kita karta pavyks prisijungti  :happy:

Silvija

Ačiū, kad atsiliepei, jau vien tai gera žinia, bet jei kartais pas odontologą nereiktų, tai gal spėsi po Mišių? Mes dar kurį laiką pasibūriuotume prie lauko durų ;)

Silvija

Paskutinis mūsų sambūrio anonsas:

Susitinkame kaip ir planavome pirmadienį, gruodžio 2 d. 17 val. Mišiose, po kurių renkamės bažnyčios viduje prie stiklinio skelbimų stendo (kad nešaltume lauke) ir, sulaukę vieni kitų, eisime gerti bendrystės arbatos.

Tolimesnė programa – Atsuktuvas 19 val. (labai tinkama tema prasidedant Adventui) arba kita (pagal poreikius).

:waving: