• Welcome to TavoRankose.org - katalikiškas diskusijų forumas. Please login or sign up.

kovo 15, 2025, 03:05:15

Naujienos:

Kokie šaunūs yra ištikimi VIEŠPATIES žmonės!
Būti su jais man didžiausias malonumas. Ps 15 (16) - 3

Sportas

Pradėjo kukulis, liepos 02, 2014, 03:34:07

0 Nariai ir 1 Svečias peržiūrinėja šią temą.

kukulis

Sveiki,

ar stebit futbolo pasaulio čempionatą?

Už ką sergat? Kaip manot, kas pirmą vietą ims? :)

Augucka

Stebiu tik rezultatus, o pačio futbolo stebėti nėra laiko. Man tas sėdėjimas prie TV yra tooooks brangaus laiko švaistymas, kad oj jo joj  :no-no: TV žiūrėjimas yra laiko išmetimas šuniui ant uodegos. Aš net žinių nežiūriu, nes mane jos tik liūdina, kartais pravirkdo, kai širdį suskausta dėl žmonių padarytų nesamonių ir sukelto skausmo ar mirčių  :(  :no-no:
Aš jau geriau skaitau knygą arba einu melstis arba pasportuoju arba su vaikais su dviračiais į pažintinę kelionę po apylinkes išvažiuoju  [-O< Rekomenduoju pabandyt  :thumbup:

Diak. Tomas M.

Kai Lietuva žaisdavo krepšį prieš Rusiją, tada buvo kažkoks tautinis motyvas, o atvažiavus į JAV supratau, kad sportas yra gryna komercija, skirta maitinti visuomenės "daržovėms", kad smegenyse pagaminti kažkiek endorfinų ir leisti toms "daržovėms" pasijusti geriau  :no-no:

Kaip rašytojas George Orwell rašo savo knygoje "1984":"

"Filmai, futbolas, alus ir labiau visko - lošimas - užpildė jų protų horizontus. Juos kontroliuoti buvo visiškai nesunku..."

"Films, football, beer, and above all, gambling filled up the horizon of their minds. To keep them in control was not difficult...."

Klasikinis "duonos ir žaidimų" variantas :D

Silvija

Vistik aš atlaidžiai žiūriu į vyrus, kurie nusiplūkę po darbo įsijungia TV ir kaip vaikai krykštauja dėl kiekvienos stipresnės situacijos aikštelėje :) Man tai savotiškai žavu, nes tada aš saviškį pamatau kaip vaiką :D Jų ištampytoms stresų galvoms, manau, tai - geras poilsis.

kukulis

Aš tai už argentiniečius. Jie kažkaip ramiausi - mažiausiai stumdosi, nesikandžioja (!) ir nenaudoja visokių gaidžių ar velnių (kaip belgai ) įvaizdžio, o vis vien visiems krauna malkų ;)

Diak. Tomas M.

"visiems krauna malkų" - Popiežiaus maldos juk tiesiai Dievui į ausį :D

Augucka

Silvija, aš ir nieko prieš kaip maniškis krykštauja žiūrėdamas. Tegu sau. Pailsi, atsipalaiduoja. Juk sunkiai dirba visą dieną  ::)

O aš spėju, kad Brazilija tikrai bus finaliniame ketvertuke, jei ne trejetuke  ;) O kas bus pirmas, tai sunku pasakyti :-\

kukulis

Trejetuke, tai čia tipo trečią vietą užims? ;)

Augucka

Ne, tai reiškia, kad jie bus arba pirmi, arba antri arba treti arba ketvirti. Va  ::)

kukulis

Tai jeigu bus ketvirti, tai į trejetuką jau nepateks ;)

Augucka

Tai as sakau, kad bus ketvertuke, jei ne trejetuke. Arba tame arba tame.
Ketvertukas svarbu. Ketvirtos vietos aukso puodas vertas 20 limonu siame FIFA.  ;)

Sigitas

Sveikučiai!
Įdomią temą brolis Kristuje Jėzuje, Kukulis užvedė.  ;D
Pačiam sportas yra svetimas dalykas, tačiau futbolo čempionatą žiūriu. Paprastai pažiūriu vienerias rungtynes, prasidedančias prieš septynias (paprastai jų būdavo bent dvejos ar net trejos, visos jau vėlai vakare). Patinka futbolas. Kažkada žaidžiau internetinį online žaidimą, kur turėjau savo komandą ir galėjau mėginti sportininkus rikiuoti kaip šauna į galvą, mėgint rungtyniaut... tai to žaidimo pasekoje šį bei tą supratau apie futbolo taisykles.
Futbolo pasaulinis čempionatas man suteikia progą po dienos darbų lauke pareiti į trobą, įsijungti tėliką ir pasitaisius vakarienę tiesiog atsipalaiduoti. Rytais kartais pasižiūriu pakartojimą tų rungtynių, kurios vyko po devintos valandos, nes devintą ar netgi po aštuonių jau einu miegoti.
Sergu - man tas žodis netinka apibūdinimui pergyvenimo dėl kurios tai vienos ar kitos komandos. Nesergu sportu, nes sergu kur kas rimtesnėmis ligomis, kurios kiekvieną rytą ir dieną ir vakarą, o būna, kad ir naktį, apie save vis primena. Norėčiau, kad laimėtų Brazilijos rinktinė. Visgi žaidžia namuose. Bet gerai ir jei brazilai paims kokią žemesnę prizinę vietą. Manau Argentinos rinktinė turi realių šansų laimėti.

Labiausia buvo gaila rusų. Džiaugiausi, kai Kosta Rikos rinktinė namo išsiuntė graikus (labai asmeniška man).  :thumbup:
Dabar iš europiečių beliko tik vokietukai ir olandai, įdomu kaip ten jiems susiklostys.  :-\

P.S.: kas dėl komercijos - iš tokių kaip aš komersantai tik bankrutuotų.  :P

kukulis

Na, svarbu kad "velnius" nugalėjo ;)

Turiu omeny  Argentinos ir Belgijos dvikovą. Nors tai tik simbolika, bet žinote, kartais simboliniai dalykai turi didelę reikšmę visuomenės pasąmonėje ;). Aš tik tikėjausi kad laimės 2:0, nes tokį spėjimą dariau mūsų darbe totalizatoriuje ;)

Varlė keliauninkė

Man patinka toks futbolas: tėtė, mama, vaikas ir šuo su pagaliuku paskui kamuolį :)

Giedrė

Rungtynes stebiu labai  retai, bet visada už vokiečius sergu. Man labai patinka jų žaidimo stilius ir disciplinuotumas. Įdomu, kaip jie sužais su brazilais... Turbūt teks sugriešinti ir pasižiūrėti :).

kukulis

Gražus rezultatas tarp Vokietijos ir Brazilijos : 7-1 :D

Nėr čia ko brazilams iš futbolo stabą daryti ;)

Giedrė

Tiesiog super rezultatas DE. Manau, kad Berlynas visą naktį nemiegojo ... :D

VMI

Į temą iš FB platybių.  :)

Giedrė

kukulis

Nu va, finale pamatysim kurio popiežiaus maldos stipresnės  ;D